Restauran Kvarner Lovran cijene, slike hrane, meni, kontakt forum komentari

# Restauran Kvarner Lovran cijene, slike hrane, meni, kontakt forum komentari

Kvarner

Lovran

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Korisnici ističu: Ljepo, pristojno i skupo mjesto. Sve vrste ugostiteljskih ponuda smjer restoran, terasa i bar. Restoran Kvarner u Lovranu meni je jedan od najdražih restorana. Susretljivo i ljubazno osoblje koje se zaista trudi ugoditi gostima u svim prilikama. Hrana je odlična i cijene su pristupačne.  Zbog svega navedenog i zbog veličine prostora preporučam ga za organizaciju vjenčanja, maturalnih zabava i raznih drugih proslava. Porcije male, cijene visoke, okus osrednji (nismo jeli ribu). Jelo se plaća posebno, prilog posebno. Osoblje ljubazno. Ja sam jako zadovoljan, konobarica nam je cak dala bokal hladne vode i nije naplatila, hrana je zbilja bila ukusna! Osovlje je isto super jedan jako ugodan rucak! Terasa uz more izrsno mjesto za opuštanje uz kavu i piće. Hrana ukusna. Dobra usluga. Vrlo ugodna atmosfera i prekrasan pogled, koji nadomješta minimalne nedostatke.

Kontakt: 051 291 118

Adresa: Šetalište maršala Tita 60, 51410, Lovran

Restauran Kvarner Lovran cijene, slike hrane, meni, kontakt forum komentari
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala