Kamp Klenovica cijene, slike, plaža, kapacitet i plan kampa

# Kamp Klenovica cijene, slike, plaža, kapacitet i plan kampa

Kvarner

Klenovica

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Kamp Klenovica otvoren je više od 20 godina, i jedan je od većih kampova na ovom području. Od Rijeke smo udaljeni 54 kilometra, a kamp se proteže na površini od 12 ha.

Kamp Klenovica je ograđen, i svojim gostima nudi potpunu sigurnost i osjećaj intimnog odmora, uz nesmetano korištenje ponuđenih servisa u kampu. Za ugodan boravak na godišnjem odmoru, svojim gostima smo pružili sav potrebni sadržaj za ugodan kamperski boravak i odmor. Rezervirajte mjesto u kampu, i dođite odmoriti uz more i predivno prirodno okruženje.Kamp Klenovica nalazi se u istoimenom mjestu, između grada Novi Vinodolski i Senja.

Smješten je pored mora, uzduž prelijepe šljunčane plaže uz koju se nalazi i pristanište za manje brodice. Našim gostima nudimo smještaj na udobnim parcelama za kampiranje, ali u ponudi imamo i potpuno opremljene mobilne kućice, i sobe za iznajmljivanje. Ponudu smo obogatili kompleksom manjih bazena sa sunčalištem. Idealno je to mjesto za obitelji s manjom djecom, za opuštanje u hladovini uz ponudu koja će svima prijati. Pored bazena se nalazi trgovina, riblji restoran i samouslužni restoran.

Za sve ljubitelje aktivnog odmora ponudili smo sportove na vodi, a zaljubljenici u prirodu i razgledavanje zasigurno će uživati u jednodnevnim organiziranim izletima. Jednodnevni izleti su odlična prilika da se posjete i upoznaju obližnji kvarnerski otoci (otok Krk, Rab i Pag),  da se posjete nacionalni parkovi (Sjeverni Velebit, Risnjak i NP Plitvička jezera).

Odaberite naš kamp i uživajte uz čisto more i prelijepe šljunčane plaže koje nas okružuju. Na plaži imamo i manje pristanište za turističke brodove, a tu je i raznoliki sadržaj za cjelodnevne sportske aktivnosti uz vodu i u vodi. Odnedavno našim gostima nudimo i mobilne kućice, koje su posebno tražene u modernom turizmu i sve veći broj gostiju traži baš takav smještaj za sebe.

Mobilne kućice su jedinstvene, čvrste su konstrukcije i maksimalno su iskorištene po pitanju prostora i sadržaja. To su i glavni razlozi što sve veći broj ljetovališta diljem Europe u svoju ponudu uključuje i ove malene objekte pogodne za turizam. Gostima nudimo i mogućnost paušalnog boravka. U našem kampu imate mogućnost baviti se sportovima na vodi, otići na jednodnevni izlet prema obližnjim kvarnerskim otocima, ili u posjetu nekom od obližnjih Nacionalnih parkova. U kampu nudimo i smještaj u pavilionu sa 13 soba. Svaka soba je kapaciteta do 4 osobe. Sobe su od mora udaljene tek nekih 100 metara, i pogodne su za smještaj manjih grupa prijatelja, ili za obitelji.

Kamp Klenovica je smješten uz more, a od prvog centra je udaljen 800 metara. Dopušteno je dovesti kućne ljubimce. Imamo 80 parcela, i mogućnost najma hladnjaka. Sanitarni čvorovi su prilagođeni kapacitetu kampa, a gosti mogu koristiti sudoper sa toplom vodom, perilicu rublja, sušilicu rublja, kemijski WC, kamper servis i tuševe na plaži. Imamo sanitarije posebno prilagođene osobe sa invaliditetom.

Kamp Klenovica kontaktAdresa: HR-51252 Klenovica, Klenovica b.b.

Tel: +385 (0)51 796 251

Fax: +385 (0)51 293 033

E-mail: [email protected]

Web: www.camp-klenovica.com

Kamp Klenovica cijene, slike, plaža, kapacitet i plan kampa
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala