Kamp Selce cijene, slike, plaža, kapacitet i plan kampa

# Kamp Selce cijene, slike, plaža, kapacitet i plan kampa

Kvarner

Selce

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Kamp Selce nalazi se blizu Crikvenice. Udaljeni smo nekih 35 kilometara od Rijeke, odnosno trećeg najvećeg grada u Hrvatskoj. Kamp je smješten u mjestu Selce i možemo ugostiti 1500 osoba. Kamp Selce ima 2 zvjezdice, a u ponudi imamo vlastitu šljunčano-stjenovitu plažu, sa lijepo uređenim mjestima za sunčanje.

U sklopu našeg kampa nudimo gostima mnoge sadržaje i aktivnosti. U ponudi imamo restoran, trgovinu, školu ronjenja, skijanje na vodi, biciklizam i paraglajding.

Izvan kampa, u mjestu Selce, gosti kampa mogu pronaći i teren za mini golf, ili se mogu priključiti organiziranim izletima, da istraže okolne zanimljivosti. U ponudi su izleti prema Rijeci i Crikvenici, ali i izleti prirodom, okolnim planinskim područjima. Istražite Gorski kotar, koji će svojim ljepotama i terenom oduševiti sve istinske zaljubljenike u prirodu.

Kamp SelceKamp je smješten na moru, ima vlastitu plažu i dozvoljeno je dovesti kućne ljubimce. Udaljeni smo od centra naselja Selce tek nekih 500 metara.

Parcele u kampuGostima nudimo 42 parcele sa strujom, vodom i odvodom, 42 parcele sa pristupom internetu, a dodatno možete iznajmiti hladnjake.

U kampu imamo 7 sanitarnih čvorova, odnosno dječje sanitarije, poseban prostor za previjanje, sanitarije za osobe s invaliditetom, sudopere sa toplom vodom, perilicu i sušilicu rublja, prostor za pranje psa, i kemijski WC. Tu je naravno kamper servis, i tuševi na plaži.

Čitav kamp se proteže na površini od 8 ha, i komotan je čak i kada u njemu boravi maksimalni broj gostiju.

Spomenuli smo već, u sklopu kampa imate: market, pekaru, caffe i snack bar, mogućnost najma frižidera, punionica plina i kamper servis. Tu je na raspolaganju i bankomat, a gosti kampa imaju Internet corner (mjesto gdje će se povezati na internet).

U blizini kampa prolaze staze pogodne za šetnje, bicikliranje i jednodnevne izlete. Možete obići crkvu sv. Jurja i povijesne gradine na brijegu s kojeg se pruža izvanredan panoramski pogled na Vinodolski kanal i dolinu Vinodol. Svakako obiđite i stari dio mjesta Selce, Harmicu i stare uličice, kapelice sv. Katarine i svetog Josipa, i župnu crkvu svete Katarine.

Ako ste željni izleta, na pravom ste mjestu. Mjesto Selce je polazna točka za mnoge izletničke ture: Možete uživati u vožnji biciklom od autokampa Selce kroz Selce i Crikvenicu pa do Kačjaka. U ponudi je jednodnevni izlet u Nacionalni park Plitvička jezera. Pored toga, organiziraju se jednodnevni izleti u Nacionalni park Risnjak, i poludnevni izlet brodom na Vrbnik. Posebna je panoramska vožnja brodom po Vinodolskom kanalu i uz sami otok Krk.

Adresa: HR-51266 Selce, Jasenova 19

Telefon: +385 (0)51 764 038

Fax: +385 (0)51 764 066

E-mail: k[email protected]

Web: www.jadran-crikvenica.hr

Kamp Selce cijene, slike, plaža, kapacitet i plan kampa
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala