Kamp Kačjak Dramalj cijene, slike, plaža, kapacitet i plan kampa

# Kamp Kačjak Dramalj cijene, slike, plaža, kapacitet i plan kampa

Kvarner

Dramalj

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Mini kamp Kačjak je smješten blizu mora u jednom uređenom turističkom naselju. Od Crikvenice je udaljen nekih 4 kilometra. Kamp ima kapacitet za primiti 160 osoba. Rezervirajte na vrijeme svoje mjesto u kampu Kačjak. Uživajte u prirodnom okruženju, prepoznatljive mediteranske vegetacije.

Kamp Kačjak se nalazi na istoimenom poluotoku, nedaleko od mjesta Dramlja. Tu je i jedna od najpoznatijih turističkih destinacija u Kvarnerskom zaljevu, Crikvenice.

Kamp mjesta su lijepo uređena, i prirodno okružena bujnom mediteranskom vegetacijom. Blizu kampa se nalazi trgovina, restoran i bar. Za dnevno osvježenje i odmor uz piće ili hranu, u kampu imate sve potrebno. Ako se pak poželite rekreacije, u obližnjem turističkom kompleksu Kačjak imate bogatu ponudu sportskih aktivnosti. U ponudi su teniski tereni i tečaj mini golfa. Ispred kampa se prostire stjenovito-šljunčana plaža, a jedan dio plaže je rezerviran za naturiste.

Crikvenica je udaljena tek 4 kilometra od kampa, i odlično je mjesto za obići dok ste na ljetovanju. Ovaj maleni gradić je jedno od najpoznatijih turističkih destinacija na Kvarneru. Crikvenica se ponosi stoljetnom tradicijom u lječilišnom i medicinskom turizmu. Pored toga, Crikvenica je poznata i po velikom broju turističkih sadržaja, kao i po svojim prelijepim plažama. Nekih 30 kilometara udaljen od kampa je i grad Rijeka. Treći je to po veličini grad u Hrvatskoj, koji svakako ima što za ponuditi svojim gostima. Iako je prvenstveno lučki grad, Rijeka ima svoje čari i načina da uljepša turističke obilaske gostiju iz svih krajeva svijeta.

Mini-kamp KačjakNalazi se odmah uz more. Kućni ljubimci mogu doći s vama. Od centra Crikvenice udaljeni smo tek 4 kilometra. Imamo 6 parcela za kampiranje, a nudimo hladnjake za najam. U kampu imamo sanitarne čvorove sa sudoperima s toplom vodom, kemijski WC i tuševe na plaži.

U blizini kampa se nalazi picerija, a u obližnjem turističkom naselju caffe bar i market. Turističko naselje Kačjak obogaćuje ponudu našeg auto kampa, i mjesto je gdje naši gosti mogu uživati u zabavi i rekreaciji. Sportski tereni dobro će doći za vrijeme godišnjeg odmora, da provedete zabavne dane koje ćete pamtiti dugo.

Kamp je smješten na poluotoku Kačjak, koji obiluje raznolikim plažama. Uživajte u prirodnim šljunčanim uvalama, stjenovitim plažama i betoniranim platoima. Glavna plaža ispred kampa je šljunčana. Na ovoj plaži naši gosti mogu iznajmiti ležaljke, suncobrane i druge potrebne rekvizite za što bolji ugođaj. Od Crikvenice do kampa Kačjak, za vrijeme ljetnih mjeseci, vozi turistički vlakić. Svim našim gostima rado preporučimo ovu posebnu panoramsku vožnju uz more, da što bolje upoznaju rivijeru u kojoj borave.

Adresa: 51265 Crikvenica, Dramalj, Kačjak 12, Hrvatska

Telefon: +385 (0) 51 786 250

Fax: +385 (0) 51 786 262

E-mail: [email protected]

Web: www.jadran-crikvenica.hr

Kamp Kačjak Dramalj cijene, slike, plaža, kapacitet i plan kampa
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala