Camping Strasko Novalja Pag cijene, slike, plaža, kapacitet i plan kampa

# Camping Strasko Novalja Pag cijene, slike, plaža, kapacitet i plan kampa

Sjeverna dalmacija

Novalja (otok Pag)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Za kvalitetan obiteljski odmor, u netaknutoj prirodi otoka Paga, posjetite kamp Straško. Dođite i doživite nevjerojatne prizore zalaska sunca, ukusnim delicijama dalmatinske kuhinje, i detaljima koji opisuju mediteransku obalu.

Auto kamp Straško oduševit će sve vas koji se odlučite doći. Ovo je idealno mjesto za obiteljski odmor, dobru zabavu i rekreaciju tijekom odmora. Rezervirajte svoje mjesto u kampu, i uživajte u ljetnom godišnjem odmoru.

Mnogi kampiranje doživljavaju kao istinski povratak prirodi i prirodnim vrijednostima. S tim na umu, mi smo naš kamp sačuvali, koliko jem oguće, u prirodnom izdanju, da gosti osjete povezanost sa prirodom i vrijednostima kojima smo podareni. Kamp Straško je opremljen visokim standardom, s ciljem da na odmoru imate potrebni komfor. S druge pak strane, potrudili smo se sačuvati i prirodni prostor, za uživanje tijekom provedenih dana i noći.

Osim uživanja u najljepšoj plaži na Jadranu, suncu i bistrom moru, kada se smjestite u kamp Straško, doživjet ćete idealan odmor. Razni prateći sadržaj (sportski, rekreativni i animacijski) će osigurati dobru zabavu tijekom odmora, kako za djecu tako i za odrasle. Tijekom dana i večeri imat ćete što raditi, da upotpunite vrijeme provedeno u kampu.

Osim sadržaja iz ponude kampa, zanimaciju možete pronaći u obližnjem gradu Novalja. Centar Novalje udaljen je svega jedan i pol kilometar od kampa Straško.

Kamp Straško pozicioniran je tik uz more, u prekrasnoj prirodnoj uvali. Proteže se na 57 ha šume, kojom dominira dalmatinski hrast, i maslina. Jedan je od najvećih i vodećih kampova na Jadranu (u Hrvatskoj).

Kamp Straško PlažePlaža ispred kampa je šljunčana, a dugačka je 2 kilometra. Ubraja se među najljepše plaže otoka Paga, i ovog dijela naše obale. Svojom prirodnom ljepotom plaža, i raznim pratećim sadržajem, plaža je idealna za djecu i odrasle. Na plaži možete pronaći sadržaj poput: trampolina, vodenog svijeta za djecu, te mogućnosti unajmljivanja bicikala. Tu je i raznoliki animacijski program, koji traje kroz cijeli dan. Kamp Straško je opremljen i pratećim objektima, pa ćemo spomenuti restoran, piceriju i beach barove. Zbog svega nabrojanog, ne čudi da je plaža ispred kampa nositelj priznanja Plava zastava.

I sami kamp je nagrađen mnogim priznanjima. Možemo spomenuti nagradu “Plavi Cvijet”, koja se dodjeljuje za najbolji kamp u Hrvatskoj, a koju smo dobili za godinu 2011.

Kamp Straško još od 2008. godine s ponosom nosi četiri zvjezdice. To je potvrda našeg zalaganja i opremanja ponude kampa, i nešto čime se ponosimo.

Sanitarni čvorovi kompletno su renovirani, i prilagođeni su potrebama današnjeg modernog turizma (ljetovanja).

Gostima u kampu nudimo smještaj na parcelama, koje imaju priključak za struju, priključak za vodu, te mobilne kućice sa TV uređajem i satelitskim prijemom signala. Veliki broj smještajnih jedinica nalazi se teik uz more, ali i ostali dio parcela ima svoje prednosti. Uživajte na bilo kojoj od njih, i provedite nezaboravne dane vašeg ljetovanja.

Parcele u kampu Straško podijeljene su u tri zone. Veličine su do 160 četvornih metara, i opremljene su priključkom za struju, vodu te Wi-Fi signal za pristup internetu.

Kamp Straško kontaktZeleni put 7, 53291 Novalja

Tel: +385 53 661 226

Fax: +385 53 661 225

E-mail: [email protected]

Camping Strasko Novalja Pag cijene, slike, plaža, kapacitet i plan kampa
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala