Kamp Slamni Krk cijene, slike, plaža, kapacitet i plan kampa

# Kamp Slamni Krk cijene, slike, plaža, kapacitet i plan kampa

Kvarner

Krk (otok Krk)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Kamp Slamni se posebno diči sa 4 zvjezdice, i trudimo se opravdati ih svake sezone. I ove godine vas sve pozivamo da rezervirate u kampu, dođete i provedete nezaboravne dane godišnjeg odmora. Kamp je posebno ugodno mjesto za odmor s obitelji, ili sa prijateljima. Nalazimo se na sjeveroistočnom dijelu otoka Krka. Smješten u očuvanoj oazi, tik uz plažu, ovaj kamp je idealno mjesto za ljetni godišnji odmor. Kamp Slamni se nalazi odmah uz uvalu Soline koja je poznata po ljekovitom blatu za liječenje kožnih i reumatskih bolesti.

Uvala je prirodno zaštićena od otvorenog strujanja mora, a plitko i toplo more uz obalu daje jedan poseban ugođaj, koji je pogodan za obitelji i malu djecu. Povoljni klimatski uvjeti samo još više proširuju našu ponudu, i obogaćuju ugođaj ako ljetujete kod nas. U kampu Slamni vam nudimo kupanje i uživanje u morskim aktivnostima, kakve teško da ćete sresti na drugim mjestima.

Naši gosti dolaze i izvan sezone, u proljeće, i ostaju do kasno u jesen. Kamp se prirodnim položajem blago slijeva u malu uvalu Slamni, gdje ga dočeka prelijepa šljunčana plaža. More je prvih nekoliko metara jako plitko, zbog čega je izuzetno pogodno za malu djecu, ali i roditelje koji ne trebaju previše brinuti.

Površina kampa Slamni je 5500 četvornih metara, i možemo primiti i na najbolji mogući način ugostiti oko 200 gostiju. U kampu smo izgradili 57 smještajnih jedinica, koje su opremljene električnim priključkom, priključkom za vodu, odvodom i kanalizacijom. Površina kampa je pokrivena Wi-Fi signalom, odnosno pristupom za internet.

Parcele kampa se nalaze nedaleko od mora. Imamo parcele koje se nalaze 5 metara od mora, i one malo dalje, na 60 metara od mora. Parcele su veličine između 50 i 110 četvornih metara.

Nudimo vam moderno uređene sanitarne prostore. U njima se nalaze WC-i, tuševi i umivaonici s hladnom i toplom vodom. Tu su i sušila za kosu, privatne kabine s umivaonicima, kao i dječje sanitarije s prostorom za previjanje beba. I tu imate na raspolaganju tuš i WC prilagođeni invalidima, prostor za ručno pranje rublja, prostor za peglanje rublja, kao i prostor za ručno pranje posuđa. Imamo poseban prostor za pražnjenje kemijskih WC-a. Uz nadoplatu, gostima u kampu Slamni nudimo na raspolaganje strojeve za pranje i sušenje rublja te besplatno korištenje štednjaka. Moguće je unajmiti i mini hladnjake.

U prizemlju glavne zgrade opremili smo fitness studio. U njemu se nalaze najmodernije sprave za vježbanje i rekreaciju. Pokraj beach bara na plaži nalazi se boćalište. Tu se možete opustiti i družiti uz partiju boćanja. Boćalište je na raspolaganju tijekom cijelog dana, i možemo reći da je dosta popularno mjesto okupljanja.

Na uređenoj plaži ispred kampa, koja je ograđena, nalaze se tuševi, a možete unajmiti ležaljke sa suncobranima za što bolji odmor. Djeca se mogu igrati na dječjem igralištu ili bazenu, dok se vi bezbrižno sunčate i upijate ljetne boje.

U glavnoj zgradi, odmah do recepcije, ponudili smo i trgovinu sa osnovnim namirnicama. Tu možete kupiti i novine, te ostale potrepštine koje vam mogu zatrebati na ljetovanju.

Dok ste u kampu, vaše ljetne večeri uljepšati će i folklorne priredbe. Organiziramo i klapske pjesme, te razni drugi zabavni program. Za najmanje, odnosno najmlađe posjetitelje našeg kampa, organizirani su razni animacijski programi.

U našem kampu će vas dočekati ljubazno osoblje, i udovoljit će svim potrebama da se osjećate ugodno i odmorite kako ste i zaslužili.

Provedite vaš odmor na najbolji mogući način. Rezervirajte u kampu Slamni, i dođite da uživate u prirodnim ljepotama i bogatoj ponudi.

Parcele u kamu SlamniParcele Premium su najveće parcele u kampu. Prostiru se između 110 i 120 četvornih metara, i nalaze se na atraktivnom položaju, i skrivene u sjeni tijekom najjačeg dnevnog sunca.

Parcele Comfort su naše standardne parcele. Na njima se mogu smjestiti kamperi, kamp prikolice i veći šatori. Površine su između 60 i 90 četvornih metara, i one se nalaze u ugodnoj dnevnoj hladovini.

Posebna ponuda kampa Slamni je fisherman's glamping village

Riječ je o luksuzno uređenom ribarskom glamping selu unutar kampa. Tu imate ekskluzivni sadržaj i vrhunski smještaj. Otkrijte čari luksuznog kampiranja u našem glamping naselju. Osjetite posebnosti privatnog prostora, lijepog dizajna interijera i potpuno novog načina odmora u srcu prirode.

Kontakt kampa SlamniKlimno 8a, 51514 Dobrinj, Hrvatska

Tel: +385 51 853 169

Tel: +385 98 982 8157

Tel: +385 51 859 027

E-mail: [email protected]

Kamp Slamni Krk cijene, slike, plaža, kapacitet i plan kampa
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala