Kamp Mali Baška Krk cjenik parcele najam mobilne kucice kontakt

# Kamp Mali Baška Krk cjenik parcele najam mobilne kucice kontakt

Kvarner

Baška (otok Krk)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Kamp Mali Baška Krk cijene, slike, plaža, kapacitet i plan kampa
U neposrednoj blizini prelijepe plaže Vela plaža Baška nalazi se kamp Mali. Udaljen je tek 30 metara od obale, i prostire se na površini od 2500 četvornih metara. Kamp Mali ima 30 parcela, a svaka od njih je ograđena i raspolaže sa priključkom za vodu i struju. Neke od parcela su opremljene zidanim roštiljem.

U našem kampu će te pronaći ugođaj za idealan odmor, posebno obitelji sa malom djecom. Vašim mališanima nudimo dječje igralište sa različitim zabavnim sadržajem.

Kamp Mali je, baš kako mu i ime govori, maleni kamp intimnog karaktera.

Kamp Mali je smješten 30 metara od poznate plaže u mjestu Baška na otoku Krku.

Na 30 kamp mjesta s kojima raspolaže kamp, može se smjestiti 60 gostiju. Sve parcele u kampu su opremljene priključkom za vodu, a neke od njih imaju i posebni prostor za roštilj.

Za najmlađe goste kampa pripremili smo posebno dječje igralište. Roditelji mogu odmarati i uživati, dok se njihovi najmlađi bezbrižno igraju u neposrednoj blizini. U blizini kampa smješteni su teniski teren, mini golf, nogometno igralište i bazeni. Sve je to ponuda koju izdvajamo za odrasle.

Možda niste do sada znali, ali je Baška u svijetu poznata po Bašćanskoj ploči. Znamo da je Bašćanska ploča najvažniji i najstariji spomeniku hrvatske pismenosti. Bašćanska ploča pisana je glagoljicom, i danas je mnogima zanimljiv dio povijest. Svakako i vi posjetite Jurandvor kraj Baške, da vidite (doduše repliku) Bašćanske ploče. Original se čuva u dvorani Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti u Zagrebu. Gosti, koji to žele, mogu krenuti u istraživanje okoline. Zaputite se nekom od 80 km obilježenih turističkih pješačkih staza koje presijecaju okolicu Baške.

Kamp Mali nalazi se na moru, tek 30-ak metara od mora. Dozvoljeno je dovesti kućne ljubimce, a centar Baške je udaljen 1 kilometar.

Parcele u kampuOd sveukupno 30 parcela, njih 15 je opremljeno strujom, vodom i odvodom, a 15 parcela ima i pristup internetu. Imamo i 3 mjesta za kampere.

Kontakt kampa MaliTel: +385 (0)51 864 164

Fax: +385 (0)51 864 181

E-mail: [email protected]

Web: www.kamp-mali.hr

Kamp Mali Baška Krk cjenik parcele najam mobilne kucice kontakt
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala