Nudistički FKK Kamp Konobe Krk cijene, slike, plaža, kapacitet i plan kampa

# Nudistički FKK Kamp Konobe Krk cijene, slike, plaža, kapacitet i plan kampa

Kvarner

Krk (otok Krk)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Ponosno predstavljamo naturistički kamp Konobe. Smješten u prirodi, naš kamp je idealno mjesto za zaljubljenike u ptičji pjev, zvuk valova i prirodni hlad što ga radi okolno drveće. Zbog posebnog terasastog terena, netaknute prirode i očuvanog okoliša, kamp Konobe nudi veličanstveno iskustvo na odmoru, kakvo rijetko gdje možete pronaći.

Osim sunca, kristalno čistog mora i mirisa raznog bilja, u naturističkom kampu Konobe imate na raspolaganje odabrati prelijepe parcele za kampiranje. Osim parcela, za što ugodniji boravak u kampu izradili smo uređeni sanitarni čvor, restoran, trgovinu i sve ostale potrebne objekte za odmor bez briga. Nudimo sportske sadržaje, animacijske programe i razni drugi sadržaj za razbibrigu.

Kamp Konobe se proteže na 10 ha površine, i u ponudi ima 330 kamp jedinica. Možemo primiti 990 osoba, a pohvalit ćemo se i priznanjem: CROATIA BEST CAMPING 2009, i ECO PLUS (posebno priznanje za ekologiju).

U kamp su dobrodošli i psi, a jednim dijelom naš je kamp pokriven Wi-Fi signalom, za internet konekciju. Glavna plaža ispred kampa nositelj je Plave zastave, što govori o ljepoti plaže, očuvanosti i njenoj uređenosti.

Parcele u kampu KonobeParcele Standard plaža nalaze se u zoni glavne plaže. Imamo 80 ovih parcela, sve su numerirane i imaju priključak za struju.

Parcele Standard terase nalaze se na terasastom terenu, numerirane su i imaju priključak za struju. Brojimo 50 ovih parcela.

Parcele Standard terase za šatore nalaze se na terasastom terenu. 30 parcela je numerirano i imaju priključak za struju.

Kamp mjesta Terase imaju priključak za struju. Imamo 170 kamp mjesta.

Sanitarni prostori u naturističkom kampu KonobeU našem kampu imamo sagrađena dva velika i jedan manji sanitarni čvor. Čvorovi su opremljeni svim potrebnim higijenskim uređajima.

U sanitarnim prostorima imate:

tuševe, umivaonike, pojedinačne umivaonike u kabinama, praonicu za suđe i rublje, previjalište sa kadom za bebe, praonicu rublja koja pruža usluge pranja i sušenja, kompletno uređenu kupaonicu za invalide, fontane za vodu, Za grijanje tople vode u kampu koristimo solarnu energiju.,

Od sadržaja u kampu možemo spomenuti:Za što ugodniji i potpuniji boravak u naturističkom kampu Konobe, potrudili smo se dati vam što bogatiju ponudu. U kampu nudimo:

sidrište za manje brodice, servis za kampere, prostor za pranje kamp opreme, prostor za njegu i pranje kućnih ljubimaca (pasa), fontane za vodu, zajednički prostor za roštilj, hladnjake za goste, sefove, internet kutak

Plaže pokraj kampa KonobeKamp se proteže na 1500 metara razvedene obale, koju zapljuskuje kristalno čisto more. Za kupanje možete odabrati jednu od dvije veće šljunčane plaže, ili se možda skriti i sunčati na miru na nekoj od skrivenih bijelih plažica.

Spomenuli smo već da se glavna plaža pokraj kampa može podičiti potvrdom o čistoći i opremljenosti (Plava zastava), pa ćemo spomenuti da su i druge plaže jako čiste, baš kao i more koje ih zapljuskuje.

Inače je ovaj dio obale (od kampa Konobe do Stare Baške) poznat po najljepšim plažama otoka Krka. Prostor je to pod posebnom državnom zaštitom, baš zbog svojih prirodnih ljepota i jedinstvenih bijelih prirodnih plaža, koje su ukrašene neobičnim stijenama i općenito jedinstvenog i prelijepog krajobraza. Izuzetna ljepota ove obale dostupna je svima, ali do nje mogu doći samo morskim putem.

Gastro ponuda i restorani u kampu KonobeRestoran u kampu Konobe nalazi se samo nekoliko metara od mora. Restoran je posebno oblikovan i proteže se na više terasastih ploha, sa posebnim ugođajem i pogledu prema moru. Uživajte u bogatim okusima domaće kuhinje, u ugodnoj hladovini i zvuku valova koji stalno dolaze na obalu. Prepoznatljiva i kvalitetna kuhinja (bogata domaćim specijalitetima) zadovoljiti će sve goste, a osim domaćih specijaliteta, svakako možete naručiti i neka jela po osobnom izboru.

Na glavnoj plaži ispred kampa nalazi se mali jednostavni bar. U Puntu se nalazi još par restorana, pa je izbor bogat i svakom po volji.

Sport i animacija u kampuIzdvojit ćemo samo neke sportske i zabavne sadržaje:

Za djecu smo pripremili posebne animacijske programe, dječje radionice, i priredbe. Osim toga, najmlađi će uživati na dječjem igralištu, ili igraonici.

Odrasli pak mogu sudjelovati u jutarnjoj gimnastici, ili se razonoditi jutarnjim šetnjama po stazama ili uz plažu.

Od sportskih aktivnosti spomenuti možemo: mini golf, stolove za stolni tenis, odbojku, iznajmljivanje pedalina i čamaca, ronilački centar, wakeboard i još mnoge druge sportske sadržaje.

Imamo posebnu ponudu: taxi boats, za odlazak u razgledavanje udaljenih plaža, po narudžbi u kampu. Nudimo iznajmljivanje jahti i jedrilica, a za opuštanje tu je centar za masažu u kampu Konobe.

Šetnje uz kampZa prošetati imate prelijepu stazu dugu 3 kilometra, koja vodi do mjesta Punat. Ovdje možete provesti večernje sate uz ugodan razgovor i uživanje u pogledu ka zalazećem suncu.

Zabava za goste u mjestu Punat

Punat je udaljen tek 3 km od kampa, a mjesto je to koje obiluje raznim događanjima. Prošećite do Punata i uživajte u folklornim večerima, mjesnim feštama na rivi i koncertima klasične glazbe.

Kontakt - Naturistički kamp KonobeTel: +385 51 854 049

Tel: +385 51 854 036

Tel: +385 51 655 800

E-mail: [email protected]

Nudistički FKK Kamp Konobe Krk cijene, slike, plaža, kapacitet i plan kampa
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala