Kamp Pila Krk Punat cjenik parcele najam mobilne kucice kontakt

# Kamp Pila Krk Punat cjenik parcele najam mobilne kucice kontakt

Kvarner

Punat (otok Krk)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Kamp Pila Krk Punat cijene, slike, plaža, kapacitet i plan kampa

 
Naš kamp (kamp Pila) nalazi se na južnom dijelu otoka Krka. Udaljeni smo tek par koraka od grada Punta, što upotpunjuje ukupnu ponudu kampa. Već posljednjih par godina naš je kamp osvojio nekoliko priznanja za kvalitetu.

Između mora i kampa Pila nalazi se šetnica, koja vas vodi do brojnih obližnjih plaža. Osim šetnice, do plaža možete stići i čamcem.

U kampu e nalaze barovi i restorani, a osim uživanja u jelu i piću, dane možete provesti aktivirajući se u razne sportske i zabavne sadržaje. Nedaleko od kampa, tek 200 metara daleko, nalazi se centar sa raznim sportskim aktivnostima na vodi. Tu je i ronilački bazen, koji daje odličnu priliku da naučite roniti.

Centar grada Punta, udaljen je tek 500 metara od kampa i tu imate kompletnu ponudu različitih turističkih atrakcija, sadržaja i kulturnih događanja.

Ponuda kampa Pila

Supermarket se nalazi tek 200 metara od kampa, a tu je i štand sa voćem, kiosk sa ponudom dnevnih novina, razni fast food restorani i picerije. Možete se osvježiti u obližnjim barovima, ili se počastiti u slastičarnici.

Od sportskih i rekreacijskih aktivnosti možemo spomenuti otvoreni grijani bazen. Za djecu tu je vodeni park na napuhavanje, i različit animacijski program. U ponudi imamo polivalentno igralište, mali nogomet, tenis, odbojku na pijesku, te mogućnost najma bicikla. Možete unajmiti i čamac, ili jedrilicu. Već smo spomenuli školu ronjenja, pa vas ovom prilikom još jednom pozivamo da dođete i naučite istraživati podvodni svijet.

Kamp Pila Krk Punat cjenik parcele najam mobilne kucice kontakt
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala