Kamp Glavotok Krk cijene, slike, plaža, kapacitet i plan kampa

# Kamp Glavotok Krk cijene, slike, plaža, kapacitet i plan kampa

Kvarner

Glavotok (otok Krk)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Na otoku Krku nalazi se kamp Glavotok. Okružen je bujnom vegetacijom mediteranske klime, i naravno kristalno čistim morem. Već godinama u naš kamp dolaze turisti iz čitave Europe, pa i dalje. Ponajviše nas gosti posjećuju zbog prirodnih ljepota i mira koji okružuje naš kamp, ali i zbog ponude koju pružamo našim gostima.

Ako posjetite naš kamp, sigurno ćete uživati u prirodnom okruženju, i zalascima sunca koji na jedan poseban način uljepšavaju večernje sate. Kamp Glavotok se nalazi na otoku Krku, i odlična je polazna točka za upoznavanje kulturne baštine samog otoka i naselja koja se nalaze u blizini kampa. Upoznajte na najbolji mogući način mediteransku kuhinju, a vaš odmor upotpunite sa brojnim sportskim aktivnostima, animacijskim programima ili šetnjama po otoku.

Krase nas šljunčane i stjenovite plaže. Posjetite kamp i uživajte pod suncem na odlično uređenim plažama u blizini kampa. Opustite se i uživajte, u kupanju i sunčanju uz opuštajuće melodije valova koji zapljuskuju obalu, i dozivanje cvrčaka - koji su neizostavni dio “orkestra” na moru.

Gostima nudimo smještaj u mobilnim kućama, te naravno na parcelama koje su uređene i spremne za kampiranje. Kamp je opremljen modernim sanitarnim čvorovima koji osiguravaju visok standard čistoće.

Prohodne staze oko kampa nude ugodne dnevne i večernje šetnje. Ako želite, možete prošetati do malenog mjesta Glavotok, koje se nalazi nedaleko od kampa, i razgledati franjevački samostan trećoredaca glagoljaša i crkvu sv. Marije. Samostan je sagrađen 1507. godine, i od velikog je kulturnog značaja za hrvatsko-glagoljsku baštinu. Možete odabrati i drugu turu šetnje, pa razgledati crkvicu sv. Krševana, koja je spomenik nulte kategorije. Uz sami kamp Glavotok raste stara šuma hrasta crnike, koja se nalazi u jednom od rezervata šumske vegetacije u Republici Hrvatskoj.

Plaža pokraj kampa GlavotokKamp se nalazi uzduž 500 metara razvedene obale. Plaža uz kamp je odlično uređena, čista i zapljuskuje ju kristalno čisto more. Obalom su se smjestile zapravo 3 šljunčane plaže, od kojih je prva veća i nalazi se ispred same recepcije kampa. Druga, manja plaža nalazi se u sredini kampa. Pored nje se nalazi restoran i trgovine u sklopu našeg kampa. Tu se možete osvježiti uz piće ili objedovati dok uživate u pogledu ka moru. Ova plaža je opremljena vanjskim tuševima. Treća plaža je veća od spomenute, dosta mirnija i pravo mjesto za intimniji odmor. Nalazi se na samom kraju kampa uz ronilački klub. Ostatak obale sačinjen je od stijena i sunčališta. I to su mjesta gdje možete uživati sunčajući se, i uživajući u ljepotama prirode.

Da bi doživjeli poseban osjećaj na odmoru (prirode i mora), zaputite se uz obalu prema naselju Glavotok ili prema uvali Čavlena. Možete pronaći za sebe i odabrati neku od usamljenih i skrovitih bijelih šljunčanih. To su odlična mjesta za intiman ugođaj, posebno za goste koji prakticiraju naturizam.

Ronilački centar u kampuSpomenuli smo da se pored jedne naše plaže nalazi i ronilački centar. Možete se upisati u školu ronjenja, ili, ako ste već vješti ronioc, možete istraživati morske dubine i živi svijet ispod površine mora.

Zaronite u plavetnilo čistog mora, promatrajte i uživajte dok istodobno istražujete zanimljivi podvodni svijet mora u našoj blizini.

Kontakt kamp GlavotokGlavotok d.o.o. 

Adresa: Glavotok 4 51500 Krk Hrvatska

Telefon: +385 51 867 880

Fax: +385 51 867 882

Info: [email protected]

www.kamp-glavotok.hr

Kamp Glavotok Krk cijene, slike, plaža, kapacitet i plan kampa
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala