Plaža Pine - Pine Beach Pakoštane

# Plaža Pine - Pine Beach Pakoštane

Sjeverna dalmacija

Pakoštane

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Plaža Pine se nalazi u blizini Pine Beach Pakoštane resorta i omiljeno je mjesto za sve goste resorta ali i ostale goste kao i domaćine zbog svoje ljepote i raznovrsnosti. Središte ove plaže je malena pješćana uvala koja je potpuno prirodna i prava je atrakcija. Oko pješčane uvale se uglavnom nalazi stjenovito područje, na dijelove i šljunčano a sve zajedno se nalazi u borovoj šumi koja ide sve do mora i osigurava hlad za sve goste. Plaža je bogata sa sportskim sadržajima pa možete uživati u ronjenju, jedrilicama,  jedrenju na dasci, kajaku, vodenom parku, košarki, odbojci na pijesku ili gađanju meta iz lika i strijele u ograđenoj zoni. Ljeti su na plaži prisutni i animatori koji imaju program za djecu i odrasle. S njima možete raditi aerobne aktivnosti u moru i izvan njega. Turističko naselje Pine Beach je u potpunosti obnovljeno i nasljednik je nekadašnjeg Club Med naselja. Ono što će posebno odradovati vlasnike kućnih ljubimaca je da je jedan dio plaže namijenjen samo njima.

Objekti u blizini:  Camp California (50 m), Camping Kozarica (100 m), restoran P&P FOOD (100 m), Bar el pirat (100 m)

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Pine - Pine Beach Pakoštane
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala