Plaža Prosika Pag (gradska plaža)

# Plaža Prosika Pag (gradska plaža)

Sjeverna dalmacija

Pag (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Plaža Prosika je glava plaža grada Paga. Šljunčana plaža sa pijeskom nakon ulaza u more, duga oko 800 metara, od centra grada udaljena svega 100 tinjak metara je glavno ljetno okupljalište Pažana i njihovih gostiju. Plaža je 2012. godine nagrađena Plavom zastavom zbog čistoće mora, urednosti plaže i bogatog sadržaja. Sadržaja na plaži i u blizini plaže ne nedostaje, zbog blizine grada sav sadržaj je dostupan. Plaža je izrazito plitka, 50 ak metara od obale odrasla osoba još može dodirnuti dno stopalima zbog čega je plaža idealna za obitelj s djecom.Objekti u blizini: Buffet Smokvica (50 m), Beach Bar & Fast Food Mađarica (50 m), "Stara Solana" Restoran-Grill-Pizza (100 m), restoran Na Katine (100 m), Restoran Na Tale (100 m), Buffet Uhlinac (200 m), Konoba Bodulo (250 m), Mario Guest House (250 m)

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Prosika Pag (gradska plaža)
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala