Plaža Crni Molo Crikvenica

# Plaža Crni Molo Crikvenica

Kvarner

Crikvenica

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Crikvenica
02.07.2017. 15:20 dodajeGost

Plaža Crni Molo je dio pješčane plaže Gradsko kupalište u Crikvenici, od centra grada udaljena oko kilometar i pol. Plaža je poznata po svojoj pličini i pijesku zbog čega je idealno okupljalište za obitelji s djecom i ljubitelje picigina a tijekom sezone se organizira i aerobik u vodi. Od ostalih sportskih aktivnosti tu su odbojka na pijesku, tobogani, mini golf, skijanje na vodi, Jet-ski. Plaža obiluje prirodnom hladovinom zbog stoljetnih borova koji se nalaze uz šetnicu. Pogledajte opcije za smještaj u Crikvenici.

Objekti u blizini: SABBIA Restaurant, lounge bar & night club (100 m), Playground, cafe bar Crikvenica Bamboo (100 m), Galiot Bar & Restaurant Crikvenica (150 m), Water Spot Center & Beach Bar Crni Molo Crikvenica (150 m), Hotel ESPLANADE (200 m)


Plaža Crni Molo Crikvenica
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala