Plaža Beli Cres, Zipline

# Plaža Beli Cres, Zipline

Kvarner

Beli (otok Cres)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Beli
14.04.2017. 09:49 dodajeIvan

Riječ je o prelijepoj plaži na otoku Cresu. Malena plaža nalazi se u mjestu Beli, odmah uz lučicu. Lijepo je uređena, ograđena kamenim zidovima i starim kućama od kamena. Zove se po mjestu, dakle plaža Beli, a krasi je krupni šljunak i čisto more. Sa jedne strane plaža je u dodiru sa prirodnim stijenama, dok se na drugoj strani nastavlja ozidani dio lučice sa pratećim ugostiteljskim objektom. Osim uživanja u moru i sunčanja na plaži, zasigurno će vam biti zanimljivo dočekati ili ispratiti turističke brodove koji ovdje uplove. Pogledajte plaže na Cresu (slike i lokacije). Plaža je zaista posebna i jedna je od ljepših na otoku. Jako je popularna, ali nije nikada krcata da bi vam zasmetala gužva. U moru imate ograđeni dio za kupanje, a na plaži se nalaze tuševi i kabine za presvlačenje. Ako dođete ovdje sigurno ćete uživati. Veselimo se vašem dolasku i želimo vam ugodno proveden odmor. Plaža je poznata i po tome što se iznad nje nalazi Zip Line za goste željne avanture.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Beli Cres, Zipline
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala