Uvala Liski Nerezine Lošinj

# Uvala Liski Nerezine Lošinj

Kvarner

Nerezine (otok Lošinj)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Nerezine
12.04.2017. 09:51 dodajeIvan

Na zapadnom dijelu otoka Lošinja skrila se plaža Liski. Nalazi se u istoimenoj uvali, i možemo reći da je poprilično prostrana. S obzirom da se nalazi izvan naselja, plaža Liski ipak u blizini ima par privatnih smještajnih objekata. U morskom plićaku vide se manje brodice, i molovi za vezanje. Većinom je plaža stjenovita, no ipak šljunak dominira na glavnom dijelu plaže. More je mirno, pri obali plitko i ugodno toplo. Odlično je za kupanje i ljetno osvježenje. Boje mora su kristalne, većinom plave sa čestim prijelazima u zelenkaste tonove. Ako volite odmor i tišini, bez velikih gužvi i popratnog sadržaja, ova plaža je idealna za vas. Okolno zelenilo daje fenomenalan osjećaj, i potrebni kontrast morskom plavetnilu. Posjetite našu plažu i uživajte u odmoru na najljepšem otoku Jadrana. Pogledajte i plažu Lopari u Nerezinama.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Uvala Liski Nerezine Lošinj
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala