Plaža Skala Sveta Nedilja Hvar

# Plaža Skala Sveta Nedilja Hvar

Srednja dalmacija

Sveta Nedilja (otok Hvar)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Plaža je potpuno u prirodnom okruženju. Sačinjena je od sitnog šljuka kojeg zapljuskuju valovi Jadranskog mora. Oko plaže se nalaze veliki kameni komadi, te stijene, a tek malo dalje okomiti stjenjak koji je danas postao svjetska atrakcija u penjanju uz pomoć užeta. Mnogi dolaze da se iskušaju u ovom sportu, naravno, oni koji su vješti i znaju kako se to radi. Ako dođete na ovu plažu uživat ćete u prirodnom okruženju, samoći i zvukovima koje rade valovi. Kada vam je dosta izležavanja pod jakim suncem, uskočite u vodu i rashladite se. Plaža Skala nema pratećeg sadržaja. Zbog toga vam predlažemo da prije dolaska spakirate sve što vam može zatrebate. Ponesite sa sobom vode, kreme za sunčanje i nešto za pojesti. Suncobran će također dobro doći, s obzirom da uz more nema prirodnog hlada.

Plaže u blizini: uvala Lučišća, Kamp Lili plaža Jagodina.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Skala Sveta Nedilja Hvar
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala