Plaža Milna Hvar

# Plaža Milna Hvar

Srednja dalmacija

Milna (otok Hvar)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Milna
06.03.2017. 11:21 dodajeIvan

U malenom naselju Milna, ispod Hvara, nalazi se istoimena plaža. Smještena je baš u naselju pa je ponuda na plaži i uz plažu jako bogata. Prvo ćemo spomenuti mnoge privatne smještaje u kojima možete rezervirati sobu ili apartman, a tu su i restorani te kafići i barovi. Plaža je zapravo prostrana, posebno ako uzmemo u obzir veličinu ovog mjesta. Šljunčana je, sa stijenama na jednoj strani i betonskim platoima na drugoj strani. More je mirno i ugodno toplo. Baš kakvo i treba biti za kupanje. Posjetioci naše plaže su najčešće gosti okolnih smještaja, ali nas znaju posjetiti i gosti okolnih naselja. Kako je plaža pozicionirana u uvali nije neobično ugledati brodove, glisere ili jedrenjake usidrene malo dalje od obale.

Plaža Milna Hvar
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala