Plaža Lučica Zaostrog Croatia

# Plaža Lučica Zaostrog Croatia

Srednja dalmacija

Zaostrog

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Zaostrog
03.03.2017. 07:57 dodajeIvan

Tek par kilometara izvan samog naselja Zaostrog, ispod Jadranske magistrale, nalazi se plaža Lučica. Šljunčana je plaža, omeđena prirodnim stijenama pokraj kojih rastu velika stabla borove šume. Na samom dijelu za sunčanje hladovine nema. Lučica je izolirana plaža, bez ugostiteljskih objekata u blizini. Ovdje dođu ljudi preko dana da provedu vrijeme u miru i tišini. Nije da na plaži nema gostiju, ali svakako nema gužvi kakve smo naučili vidjeti po mjesnim plažama u Srednjoj dalmaciji. Pozivamo sve da dođu i uživaju na našoj maloj plaži. Zbog nedostatka fotografija, koje vi kasnije možete postaviti, odlučili smo pokazati ovaj video na kojem se vidi plaža, more i gosti na plaži. Uživajte do ljeta, pa nam dođite.

Preporuka: Plaža Zaostrog.


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Lučica Zaostrog Croatia
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala