Plaža Čaklje – Podgora

# Plaža Čaklje – Podgora

Srednja dalmacija

Podgora

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Podgora
01.03.2017. 13:34 dodajeIvan

Plaža Čaklje proteže se uvalom i ide sve do malene lučice. Dugačka je i može da primi veliki broj gostiju. Plaža se nalazi u samom naselju pa je i ponudom jako bogata. Pored plaže, osim privatnih smještaja, imate veliki broj kafića i restorana. Ovdje pića i hrane neće nedostajati, a za zabavu tu je šljunčana plaža i Jadransko more. Sa stražnje strane plaža je skrivena betonskim zidom, koji je opet obrastao u zelenilu i skriva goste plaže od prolaznika. Na taj način imate neki privatni prostor za sunčanje, i zaklonjeni ste od prolaznika izvan plaže. More je jako mirno, plitko do jednog metra od obale i onda već dolaze dubine za ugodno plivanje. Plažu dodatno ukrašavaju razne boje suncobrana, a njihov broj govori u prilog našoj plaži. Budite i vi jedan od naših zadovoljnih gostiju. Preporuka: Glavna plaža Podgora.

U blizini: restoran Caklje Paradizo, Caklie 41, Podgora Restoran, Hotel Kalifornija

Plaža Čaklje – Podgora
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala