Plaža Slatina Tučepi

# Plaža Slatina Tučepi

Srednja dalmacija

Tučepi

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Tučepi
01.03.2017. 12:51 dodajeIvan

Tučepi su posebno mjesto na našoj obali, u potpunosti okrenuto turizmu i kao takvo svake godine ugosti veliki broj ljudi iz cijeloga svijeta. Plaža u centru ovog gradića posebna je. Lijepo uređena plaža opremljena je svim što gostima može zatrebati. Izdvojit ćemo tuševe, kabine za presvlačenje, klupe za sjesti i veliku šetnicu koja ide duž čitave plaže. Gosti dolaze iz svih krajeva, i možemo sigurno kazati da su jako zadovoljni. Ponuda naše plaže je vrhunska. Neposredno uz plažu imate jako veliki izbor kafića, barova i restorana sa ukusnim jelima. Ponuda je zaista vrhunska, posebno ako uzmemo u obzir broj luksuznih hotela, velike bazene u hotelskim kompleksima kao i mnoge sportske terene. Ima mjesta i za manje imućne goste. Posebno mislimo na privatne smještaje koji nude odlične sobe i apartmane. Za dječju igru u vodi brine se vodeni park, a za ugodno ležanje pod suncem naravno tu su ležaljke koje možete iznajmiti. Svakako si priuštite i suncobran, posebno ako ste osjetljivi na sunce. Uz plažu ima hladovine, ali par metara od obale. Kada ste se zadovoljili kupanja i sunčanja, prošećite spomenutom stazom i razgledajte što sve nudimo za svoje goste. Štandovi su krcati raznim predmetima, od suvenira do rekvizita za kupanje i zabavu u moru i na plaži. Nadamo se da ćete doći i uvjeriti se u našu ponudu. Samo budite brzi i rezervirajte smještaj, jer unatoč brojnim sobama, kako se bliži sezona kapaciteti su gotovo do kraja popunjeni. Preporuka: Plaža Garma Podgora.

U blizini: Navigare, Steak & Seafood House, Bistro Rona, Bistro "Tenis", Hotel Tamaris, Villa Hotel Kastelet 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Slatina Tučepi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala