Plaža Promajna

# Plaža Promajna

Srednja dalmacija

Promajna

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Promajna
28.02.2017. 08:16 dodajeIvan

Odmah na ulazu u mjesto Promajna, ako idete iz smjera Baška Voda, nalazi se ova prelijepa plaža. Plaža je slična plažama u Baškoj, šljunčana je sa čistim i toplim morem. Omiljena je plaža mnogima, i jako je posjećena. Na plaži imate tuševe i kabine za presvlačenje. Iza šljunčanog dijela se nalaze velike guste borove grane, u kojima se kriju ugostiteljski objekti. U šumicu naravno možete pobjeći kada dođe potreba za hladovinom, te odmarati bez brige od jakog sunčevog djelovanja. More je toplo, jako čisto i mirno. Plaža ima ograđeno mjesto za kupače. Osim toga, plažom su postavljeni rasvjetni stupovi, za potrebno svjetlo noću dok uživate u šetnji i ugodnom razgovoru. Pogledajte plaže Baška Voda.

U blizini: Restoran "ASTORIA", restoran Hoja Lero, Lanterna beach bar, restoran Edita, Pizzeria Matej, Restaurant & Arpartmani Hajduk, Hotel Conte 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Promajna
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala