Glavna Plaža Baška Voda

# Glavna Plaža Baška Voda

Srednja dalmacija

Baška Voda

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Baška Voda
27.02.2017. 15:36 dodajeIvan

Glavna Plaža svakako zaslužuje svoj naziv. Smještena je uz mjesnu lučicu, a riječ je o jednoj od najbolje opremljenih plaža na ovom dijelu Jadranske obale. Sami pogled na plažu dovoljan je da pokaže popularnost ovog mjesta. Baška Voda iz sezone u sezonu kontinuirano raste. Veliki broj turista posjećuje maleno mjesto svake godine, ali i broj novih je u stalnom porastu. Mjesto je ovo koje mladi posebno vole, ali ima u Baškoj i starijih osoba, kao i obitelji sa djecom. More je čisto, ugodno toplo i prelijepo za kupanje. Šljunčana plaža krasi obalni dio, dok se šljunak u plićaku brine o izmjenama plavih nijansi čistog mora. Najbolji kontrast fotografijama daje zelenilo borova, te veliki broj suncobrana na plaži. Plaža je opremljena tuševima, kabinama za presvlačenje, a tu je i kompletna turistička ponuda. Veliki broj kafića i restorana daju bogatu ponudu, pa će svatko pronaći najbolje za sebe. Pored plaže imate dječje igralište, kao i razne sportske ponude za odrasle. Zabave vam neće nedostajati, kao ni odmora za one mirnije osobe. Ako ste za izležavanje, slobodno – ležaljki za iznajmit ima dovoljno.

Pogledajte ostale plaže u Baškoj Vodi.


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Glavna Plaža Baška Voda
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala