Marušići Pisak Plaža Borka

# Marušići Pisak Plaža Borka

Srednja dalmacija

Marušići

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Marušići
27.02.2017. 09:31 dodajeIvan

Plaža Borka ima dvije obale. Prelijepa plaža ljudskom rukom je podijeljena na dvije obale. Obje su prelijepe i u prirodnom ambijentu. Sveukupnu sliku obogatit će pogled na staru kuću, preuređenu u luksuzne apartmane, koja stoji tik uz obalu. Gosti spomenutih apartmana imaju privilegiju da uživaju na ovoj prekrasnoj plaži. Prirodno je plaža šljunkovita, ali ima dijelova koji su sazidani. Posebno se ističu zidovi od kamena, koji prate stepenice do ceste iznad, kojom se dolazi do spomenutih apartmana. Na plaži se nalazi par čamaca, za ribolov ili turistički obilazak. More je čisto i mirno, dovoljno toplo za bezbrižno kupanje. Dijelovi plaže su u hladu, iako ima dijelova koji su stalno pod suncem. To vas zapravo ne treba brinuti, posebno ako ste gost objekta u blizini. Kada sunce previše ugrije svakako se sklonite u vašu sobu pa odmor na plaži nastavite kada sunce oslabi. Ovo je mjesto kao stvoreno za obiteljski odmor, ili putovanje sa prijateljima.Preporuka: Plaža Kajak Marušići.

Marušići Pisak Plaža  Borka
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala