Plaža Mimice

# Plaža Mimice

Srednja dalmacija

Mimice

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Mimice
27.02.2017. 08:28 dodajeIvan

Ovo je glavna plaža u mjestu Mimice. Jako je popularna i dobro posjećena svake godine. Najčešći gosti na plaži su gosti obližnjih smještaja, kojih ima zaista mnogo. Plaža se nalazi u malenoj uvali, i to joj daje jednu posebnu ljepotu. More je čisto i toplo. Gosti uživaju u kupanju i sunčanju, te prelijepom pogledu koji se pruža sa plaže. Sačinjena je od sitnog šljunka, jako je pristupačna i pogodna je za sve osobe. Iznad plaže se nalaze brojni smještaji i redovi zelenih stabala bora. Plaža ima označeno mjesto za kupače, dok se izvan toga kreću manje brodice koje isplovljavaju ili tek dolaze na vezove koji se nalaze u blizini. Brodice dodatno ukrašavaju opću sliku ovog mjesta. Za dobru fotografiju ovdje imate sve. Odmor je zajamčen, kao i zabava, a fotografije sa ljetovanja ostat će vam u lijepom sjećanju. Dođite i posjetite nas. Pogledajte sve plaže Mimice.

U blizini: Caffe Bar Kontra, Caffe Bar Pere S Mora, Hotel Croatia Sydney


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Mimice
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala