Lokva Rogoznica Plaža Tuna

# Lokva Rogoznica Plaža Tuna

Srednja dalmacija

Mimice

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Mimice
27.02.2017. 08:10 dodajeIvan

Odmah ispod državne ceste D8, u mjestu Lokva Rogoznica nalazi se plaža Tuna. Dijelom je to šljunčana plaža, ukrašena velikim stijenama koje razbijaju monotoniju. Stijena ima i na plaži i u morskom plićaku. Unatoč tome, plaža je jako pristupačna, lako prohodna i sa blagim spustom u more. Nema na ovoj plaži velikog plićaka, jer već nakon dva ili tri metra možete slobodno zaplivati ili zaroniti. More je čisto i toplo, baš toliko da bude ugodno za kupanje. Plaža Tuna je izdvojena iz naseljenog dijela, i pored nema ugostiteljskih objekata. Ako ste krenuli na nju, i želite tu provesti dan, svakako ponesite sa sobom sve što vam može zatrebati. Jednim dijelom, iznad plaže rastu visoki borovi koji rade hlad. Na drugim mjestima je sunčana tijekom dana i potrebno je imati suncobran, i dobro se zaštititi kremom za sunčanje. U blizini se nalazi plaža Medići.

Preporuka: Plaža Lokva Rogoznica.

U blizini: Autocamp Sirena

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Lokva Rogoznica Plaža Tuna
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala