Plaža Medena Seget Donji

# Plaža Medena Seget Donji

Srednja dalmacija

Seget Donji

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Seget Donji
21.02.2017. 13:24 dodajeIvan

Osim plaže Seget koju smo već spomenuli, maleno mjesto u kojem se trenutno nalazimo ima još jednu reprezentativnu plažu. Ovo je plaža Medena u mjestu Seget Donji. Opisat ćemo je u par riječi, ali će najbolje kazati fotografije koje stavimo te video u prilogu. Plaža je prikladna za sve osobe, puna je sadržaja i odlično uređena. Ovdje vam ništa neće nedostajati, a sadržajno je plaža dobra za sve uzraste. Plaža Medena nalazi se ispred istoimenog luksuznog hotela, ali je otvorenog tipa i svi su dobrodošli. Zabavi ovdje nema kraja. Tijekom dana možete uživati u aktivnostima karakterističnim za svaku plažu, a noću nastaviti sa zabavom uz druženje i dobru glazbu. Ponuda hrane i pića je vrhunska, baš kako i priliči jednom turističkom mjestu. U moru se nalazi vodeni park – idealno mjesto za vaše klince, da uživaju dok se sunčate ili skačete u vodu. Na plaži možete iznajmiti ležaljke pod suncobranom, a opremljena je i drugim sadržajem poput tuševa i kabina za presvlačenje. Plaža je sačinjena od sitnog šljunka, ima čisto more i svake godine je dobro posjećena. Nadamo se i vašem dolasku već iduće sezone. Pogledajte video koji smo spomenuli. Da vam pobudimo želju za dolaskom. Preporuka: Seget Vranjica plaže

U blizini: Big mama restoran, restoran Kod veselog Stipe, Tropic Bar, restoran "Medeni", "Cocos Club", "Skalinada" bar


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Medena Seget Donji
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala