Kaštel Stari plaže - Šumica

# Kaštel Stari plaže - Šumica

Srednja dalmacija

Kaštela

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Kaštela
21.02.2017. 09:59 dodajeIvan

Između mjesta Kaštel Stari i Kaštel Lukšić, u malenoj borovoj šumici skrila se i ova plaža. Prigodno ime dolazi od – pogađate već, šumice u kojoj se plaža nalazi. Ovdje imate dovoljno prirodnog hlada, a osim kupača na plažu dolaze biciklisti, te osobe koje se bave trčanjem ili nekim drugim sportskim aktivnostima. Prostrana je plaža, ne samo uz obalu nego ide prema kopnu. Nema prevelikih gužvi i svi će pronaći mjesta za sebe. Plažu zapljuskuje čisto more. Sitni šljunak je uzvišen iznad površine mora, ali je plaža i dalje pristupačna, posebno zbog plićaka koji ide do nekih 2 metra od obale. Pogodna je za djecu i osobe koje slabije plivaju. Naravno, i za vješte plivače tu ima mjesta. Dovoljno je da se otisnu par metara od obale i već su u dubokom moru. Zbog spomenute šumice, osim kupanja i sunčanja na ovoj plaži će te sigurno poželjeti da prošećete i porazgovarate sa osobom pokraj vas. Veselimo se vašem dolasku, i želimo vam ugodan boravak na našoj plaži.

Kaštel Stari plaže - Šumica
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala