Bijeca Pješčana plaža Medulin

# Bijeca Pješčana plaža Medulin

Istra

Medulin

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Medulin
01.04.2017. 13:40 dodajeIvan

Napomena: Pogledajte sve pješčane plaže u Hrvatskoj sa slikama i lokacijom. Plaža u Medulinu sačinjena je od sitnog pijeska, velika je i jako popularna. Ukrašena je suncobranima od trske, ležaljkama i lijepo uređenim barovima na plaži. More je mirno, ugodno toplo i pri obali plitko. Odlično je za sportske aktivnosti, kao što je picigin i slične igre za zabavu. Plaža je pogodna za sve osobe, posebno za parove sa djecom. Ako ste došli uživati, samo pustite djeci da se igraju u pijesku i odmor je započeo. Na plaži imamo tuševe, kabine za presvlačenje te izvidnicu za spasioce koji se brinu za sigurnost kupača. Veselimo se vašem dolasku – pozivnicu ste upravo dobili.

Objekti u blizini: StrandBar, SunShine Beach Bar, Bistro Sotto SopraMedulin, Arena Medulin Campsite, Summer Club Medulin, Restorante candis, Restaurant Amfora, Arena Medulin Mobile Homes, Palačinke Bata, Bistro Sotto SopraMedulin, Terasa Europa, Bikini Beach Bar 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Bijeca Pješčana plaža Medulin
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala