Uvala Tatinje Čiovo

# Uvala Tatinje Čiovo

Srednja dalmacija

Okrug Gornji (otok Čiovo)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Samo pogledajte ovu skrovitu malenu plažu. Plaža Tatinje nalazi se u prirodnom ambijentu, u malenoj uvali zaštićena stijenama, dok je šljunak u sredini. Ulaz u more je lagan, a morsko dno sačinjeno je od istog šljunka kao i sama plaža. Voda je čista, sa prelijepim tonovima plavo-zelene nijanse. Iznad plaže su se nadvile krošnje sa zelenim iglicama koje vam rade hlad. Ako sunce previše ugrije imate se gdje skloniti. Iako je plaža izdvojena, u blizini se nalazi par privatnih smještaja. Ipak, restorana ili kafića nema u neposrednoj blizini plaže. Nije to nikakav problem, jer je plaža svojim karakterom zapravo mamac za avanturiste i osobe koje izbjegavaju gužve na drugim plažama. Ovdje imate sve što priroda nudi, a ostale potrebne stvari ponesite sa sobom. Tek kada iskoristite dan kako ste zamišljali, odite i pronađite lokal za sjesti ili restoran za večeru po vašem izboru.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Uvala Tatinje Čiovo
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala