Plaža Arbanija – Čiovo

# Plaža Arbanija – Čiovo

Srednja dalmacija

Arbanija (otok Čiovo)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Arbanija
18.02.2017. 09:19 dodajeIvan

Jedna od popularnijih plaža na otoku Čiovo je svakako plaža Arbanija. Nalazi se u istoimenom naselju, uz lokalnu prometnicu. Plaža je s razlogom tako popularna. Opremljena je mnogim zabavnim sadržajem, ugostiteljskim objektima i plovilima za iznajmljivanje. Plaža je šljunkovita, sa par stjenovitih nasipa, i tek na pojedinim mjestima skrivena u prirodnoj hladovini. Na osunčanim dijelovima plaže nalaze se mnogi suncobrani, ležaljke i ostali rekviziti prikladni za odmor i kupanje. Možete na plaži iznajmiti pedaline, kao i skuter na vodi i razne druge stvari. Popularan je istoimeni bar na plaži, u kojem možete naručiti omiljeno osvježenje i uživati u pogledu na more. Nadamo se da ćete doći i odmarati kod nas na Čiovu.

Plaža Arbanija – Čiovo
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala