Plaža Dalmacija – Privlaka

# Plaža Dalmacija – Privlaka

Sjeverna dalmacija

Privlaka

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Privlaka
10.02.2017. 22:42 dodajeIvan

Plaža Dalmacija nalazi se u mjestu Privlaka uz kamp koji nosi ime plaže. Sami kamp je skriven u neposrednoj blizini, u hladovini guste borove šume. Plaža je osunčana, lijepo sređena i sačinjena od pijeska koji je djelomično obrastao u sitnom korovu. Dijelovi plaže su ograđeni, od kampa, ali je plaža otvorena za sve posjetitelje. Osim gostiju kampa, plažu posjećuju kupači iz drugih krajeva. U blizini se nalazi i Bar Lueg – odlično mjesto za osvježavajuće piće. Mol koji sa jedne strane štiti kupače bude često popunjen malenim ribarskim čamcima. Ako budete imali sreće, tko zna – možda budete svjedok nekom zaista velikom ulovu. Nadamo se vašem dolasku, uživanju na plaži i ugodno provedenom ljetnom odmoru.

Preporuka: Plaža Bilotinjak Nin.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Dalmacija – Privlaka
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala