Plaža Ričina Nin Vrsi

# Plaža Ričina Nin Vrsi

Sjeverna dalmacija

Vrsi

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Vrsi
09.02.2017. 22:19 dodajeIvan

Udaljena od naselja, iznad mjesta Vrsi pokraj Nina skrila se plaža Ričina. Zapravo je Ričina mjesto za kampere, i istinske zaljubljenike u prirodu. Malena uvala zaklonila je pješčanu plažu koja na prvi pogled očara svakoga. Plaža je zaista reprezentativna, sačuvana u prirodnom sjaju, obogaćena sa tek par suncobrana od palminog lišća. Tijekom sezone se na plaži mogu vidjeti šatori, ležaljke i mnogi drugi rekviziti za kupanje. Na plažu dolazite automobilom, a neki gosti svrate uz pomoć svojih glisera ili manjih jahti. Ovdje uživaju svi koji vole prirodu. Skriveni ste od znatiželjnih pogleda prolaznika. Plaža je sačinjena od sitnog pijeska i šljunka. Pozadi je zelena od niske trave, a malo dalje je krase stjenoviti brežuljci. Kameni krševiti prizor prošaraju brojni automobili u pozadini, i kupaći kostimi gostiju plaže. 

Plaža Ričina Nin Vrsi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala