Plaža Ljubač

# Plaža Ljubač

Sjeverna dalmacija

Ljubač

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Ljubač
09.02.2017. 19:37 dodajeIvan

Plaža Ljubač nalazi se u istoimenom naselju, a riječ je o zaista lijepo uređenoj plaži. Dosta je široka, i prima veliki broj kupača. Iza plaže se nalazi tek zasađena malena šuma borovih grana, koje će kasnije kroz godine pružati hladovinu kupačima. Kako je plaža smještena u naseljenom dijelu, za pojesti i popiti imate veći izbor lokalnih ugostiteljskih objekata, a tu su i brojni pansioni koji svojim gostima nude i tu uslugu. Uz plažu se nalazi malena lučica, pogodna za skakanje u more. Ovi manje vještiji plivači, ili oni koji ne vole vratolomije imaju na izbor uređeni pristup moru. More je ovdje čisto i većinom jako mirno. Nadamo se da će te uživati u kupanju i zasluženom ljetnom odmoru. Veselimo se vašem dolasku. Preporuka: Pješćana plaža Ljubač.

Plaža Ljubač
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala