Plaža Kamp Paklenica Starigrad

# Plaža Kamp Paklenica Starigrad

Sjeverna dalmacija

Starigrad Paklenica

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Plaža je smještena uz borovu šumu, pored istoimenog autokampa. Jako lijepo je uređena, dijelom betonirana, ali opet sačuvana u svojoj prirodnoj ljepoti. Pored plaže, u spomenutom autokampu imate dječje igralište, kao i mjesto za odmor. Na plaži se možete sunčati, a kada sunce postane previše jako zaklon potražiti ispod velikih krošnji. More je jako čisto, i mirno, sa dovoljnom dubinom za skakanje sa ozidane obale. Ovdje se najbolje mogu provesti iskusni plivači, ali zbog obližnjeg igrališta i djeca, te njihovi roditelji koji mogu bezbrižno da se odmaraju dok klinci skaču po igralištu. U blizini su mnogi ugostiteljski objekti, udaljeni tek 5 – 10 minuta lagane šetnje. Ovo je jedna od onih plaža koje viđate po razglednicama, ili na nekim filmovima sa motivima mora i ljetnog odmora. Nadamo se vašem dolasku, ugodnom druženju i lijepim trenutcima.

Starigrad plaža

Plaža Kamp Paklenica Starigrad
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala