Plaža Rezalište Brodarica

# Plaža Rezalište Brodarica

Sjeverna dalmacija

Brodarica

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Brodarica
30.01.2017. 11:58 dodajeIvan

Brodarica je maleno i mirno turističko mjesto u blizini Šibenika. Naselje karakteriziraju vile i privatni turistički smještaji. Odlično je mjesto za provesti godišnji odmor, uživati u suncu i prelijepim plažama. Jedna od poznatijih plaža u mjestu Brodarica je svakako plaža Rezalište. Ova šljunkovita plaža smještena je u samom centru mjesta, okružena je brojnim ugostiteljskim objektima i opremljena raznovrsnim rekvizitima za uživanje u vodenim sportovima. Plaža je primjerena za sve uzraste, također i za djecu te osobe koje slabije plivaju. Lijepo i čisto more neizostavni je detalj svih plaža hrvatskog Jadrana, što je i ovdje slučaj. Obližnji barovi pobrinut će se da uvijek imate pristup osvježavajućim pićima, kao i sjenovite suncobrane koji štite od direktnog sunčevog djelovanja. Plaža nema prirodni hlad, ali tu su već spomenuti suncobrani od trske i mnogobrojne ležaljke koje možete unajmiti. Plaža je poprilično dugačka, prostire se prirodnom uvalom, a stražnjim dijelom je „ograđena“ manjom prometnicom, pogodnom za šetnju. Nadamo se da ćete doći i uživati na našoj plaži.

Plaža Rezalište Brodarica
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala