Otok Murter - Plaža Podvrške

# Otok Murter - Plaža Podvrške

Sjeverna dalmacija

Betina (otok Murter)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Betina
24.01.2017. 09:56 dodajeIvan

Još jedna od plaža kojima se otočani mogu pohvaliti je plaža Podvrške. Iako se na prvu čini da mještani Murtera kriju ovaj dragulj i čuvaju ga samo za sebe, to naravno nije istina. Svi gosti su dobrodošli, a otočani se trude da im u što boljem svjetlu predstave svoje prirodne ljepote. Plaža se posebno izdvaja zbog bijelog pijeska koji moru daje azurnu i kristalno bistru boju. More koje zapljuskuje plažu nije duboko, što znači da će slabiji plivači u potpunosti moći da uživaju, kao i roditelji koji dođu sa svojim mališanima. Ako tražite mjesto za opuštanje i smirujući efekt, Podvrške je plaža za vas. Smirujući tonovi boja koje smo već spomenuli djeluju na svakoga, pa će i oni rastreseni pronaći svoj mir na ugrijanoj šljunkovitoj podlozi. Za kraj da vas i uputimo – Plaža se nalazi na južnoj strani otoka, a do nje možete doći ako slijedite obalnu cestu koja vodi kroz auto kamp. U blizini se nalazi plaža Slanica. 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Otok Murter - Plaža Podvrške
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala