Plaža Polidor Funtana Vrsar

# Plaža Polidor Funtana Vrsar

Istra

Vrsar

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Vrsar
22.03.2017. 15:09 dodajeIvan

Ova lijepa plaža se nalazi između mjesta Funtana i Vrsar. Ako pogledate fotografije lako možete zaključiti na što točno mislimo. Plaža Polidor je jedna od najljepših na Jadranu, i svakako najljepša plaža u ovom dijelu naše obale. U blizini se nalazi plaža Bijela Uvala Funtana. Odlično je uređena i jako dobro opremljena. Naša plaža podsjeća na tropske krajeve, i plaže kakve vidite samo na TV-u. Ako do sada niste znali gdje otići na ljetovanje, evo pozivnice. Ne trebaju nam posebne čestitke, da bi vidjeli ljepote naše plaže. Fotografije koje smo stavili u ovaj članak najbolji su nagovor za Vas. Osim plaže, suncobrana i čistog mora, DJ se svakodnevno brine da vas zabavi glazbom. Tu su i okolni restorani te bar na plaži. Ponuda je fenomenalna, i originalna. Gdje još imate svoj kutak – usidren ponton u morskom plićaku? Iznajmite sebi jedan i udaljite se od gužve. Posjetite nas već sljedeće sezone. Preporuka: Plaža Polidor Vrsar.

U blizini: Polidor Beach Bar, CAMPING BIJELA UVALA, CAMPING PUNTICA, Istra Sunny Camping 2*


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Plaža Polidor Funtana Vrsar
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala