Plaža Červar Porat Hawaii

# Plaža Červar Porat Hawaii

Istra

Červar Porat

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Na malenom poluotoku, zapadno od naselja Červar, smjestila se istoimena plaža. Dosta je prostrana jer prati obalu poluotoka u cijelosti. Posebna je ova plaža po svom krajoliku. Drugačija je od ostalih i zbog toga je mnogi cijene. Stjenovita obala u dodiru s morem radi očaravajuće šumove, pjenušave valove i ugođaj kojeg nemaju druge plaže u blizini. Izolirana je, pa su gosti većinom avanturisti i mladi parovi. Zaljubljenici u prirodu ovdje će doći na svoje. Već nakon par metara od mora stijene nestaju, a dolazi travnata podloga. Malo dalje nalazi se i šuma koja radi ugodan prirodni hlad. Odlično je ovo mjesto za osobe koje vole prirodu, a ne trpe baš najbolje veće gužve. Do plaže se može stići osobnim automobilom, kojeg parkirate u blizini i nastavljate pješice do omiljenog mjesta na plaži.Pogledajte ostale plaže Červar.

Plaža Červar Porat Hawaii
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala