Srebrna uvala Mali Lošinj plaža

# Srebrna uvala Mali Lošinj plaža

Kvarner

Mali Lošinj (otok Lošinj)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

U mjestu Čikat pokraj Malog Lošinja nalazi se prelijepa plaža Srebrna uvala. Plaža je vrhunski uređena, lijepa je i jako dobro opremljena. Osim tuševa, i kabina za presvlačenje, uz plažu se nalaze ugostiteljski objekti i smještajni kapaciteti. Tu je naravno i dugačka šetnica koja je osvijetljena u večernjim satima. Pogled sa plaže je vrhunski. U blizini se nalazi prekrasna uvala Veli Žal. Morsko plavetnilo tek u daljini prekida silueta otoka Susak. More je izrazito čisto, mirno je i ugodno toplo. U morskom plićaku se nalazi i vodeni park, odlično mjesto za djecu i mlade, da se zabave dok se roditelji opuštaju na plaži ili terasi lokalnih kafića. Ako budete u blizini, pozivamo vas da dođete na našu plažu. Uvjereni smo da ćete uživati i doživjeti vrhunski odmor.

Objekti u blizini: Kredo Bar (50 m),  Campsite Čikat, Čikat Mobile Homes,  (150 m), Čikat Aquapark (200 m)

Srebrna uvala Mali Lošinj plaža
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala