Plaža Slatine – Otok Čiovo

# Plaža Slatine – Otok Čiovo

Srednja dalmacija

Slatine (otok Čiovo)

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili nadogradi ovaj članak, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
lokacija
Slatine
18.02.2017. 10:33 dodajeIvan

U mjestu Slatine na otoku Čiovo smjestila se istoimena, glavna mjesna plaža. Lijepo je uređena, jako dobro opremljena i naravno – popularna je među turistima. Plaža je šljunkovita, sa lijepim prilazom moru i pogodna je za sve uzraste. U blizini se nalazi malena luka, no plovila neće smetati gostima plaže. Plaža se nalazi u samom centru ovog mjesta, što znači da su hrana i piće dostupni svima. U neposrednoj blizini plaže nalaze se kafići i restorani. Ako se poželite opustiti uz osvježavajuće piće dovoljno je napraviti samo par koraka do prvog kafića uz plažu. I ponuda hrane je bogata, pa će svatko pronaći nešto po svom ukusu. Plaža je pogodna za obitelji s djecom, posebno zbog vodenog parka uz plažu. Pustite djecu da se igraju i vesele, dok vi uživate u zasluženom godišnjem odmoru. Posjetite otok čiovo, i dođite u Slatine. Odmor je zagarantiran.

Plaža Slatine – Otok Čiovo
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala