Plaža Gortanova uvala Pula

# Plaža Gortanova uvala Pula

Istra

Pula

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna
tekst
Lokacija
Pula
29.03.2017. 15:03 dodajeIvan

Plaža Gortanova uvala nalazi se u istoimenoj uvali, u Puli, uz ulicu Lungomare. Ovo je još jedan popularna plaža u samom gradu. Do plaže se treba spustiti stepenicama, gdje će vas dočekati sitni pijesak posut šljunkom. Na krajnjim dijelovima plaže nalaze se stjenovite plohe, ali je u sredini plaža od pijeska. Mirno more karakterizira našu plažu, kao i čista i ugodno topla voda. U blizini se nalaze plaže Uvala Stoja i Valkane. Iznad plaže se nalazi šetnica, točnije staza za trčanje i rekreaciju, te šuma koja može pružiti hladovinu ako zatreba. Na plaži imate tuševe, kabine za presvlačenje, a tijekom sezone se iznad plaže otvore štandovi sa odgovarajućom ponudom. Svratite do naše plaže, vjerujemo da ćete uživati.

Objekti u blizini: Pomidor bar, Hotel Pula, Valter, Valter Restaurant and Tennis - Restoran Pula, Šumi More, Adventure Park PulaPlaža Gortanova uvala Pula
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala