Restoran Konoba Girica Rijeka cijene, slike hrane, meni, kontakt komentari

# Restoran Konoba Girica Rijeka cijene, slike hrane, meni, kontakt komentari

Kvarner

Rijeka

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Korisnici ističu: Mali, simpatični riblji restoran s odličnom svježom ribom i morskim plodovima. Vrlo pristupačne cijene. Ugodan, maleni restoran. Prijateljska posluga, osjećaj kao doma. Izbor ribe je odličan. Naše pržene i grilane lignje su bile vrlo ukuse. Izbor priloga dobar, nije smo pomes nego i blitva ili krumpir salata. Uzeli smo i malo Žlahtine uz jelo, fino nam sjelo. Odlična riba, sviježa i jako fino pripremljena!  Na meniju ima širok izbor ribe i plodova mora ali nije nužno, da sve napisano i imaju taj dan, pa je dobro pitati konobara šta se nudi. Cijene su pristupačne, sam restorančić je mali ali simpatičan i uvjek pun, što nije loš znak (ali dobro je rezervirati stol unaprijed). Parking je jako mali i treba nešto sreče, da se dobije mijesto. Ali isplati se sve za tako fino spremljenu ribu! Uvijek svježa riba i što je najvažnije ulje u fritezi se mijenja tako često da se nikad ni ne osjeti "miris" ulja kao u većini sličnih lokala.Web:  http://konoba-girica.incroatia.info/

Kontakt: 051 677 220

Adresa: Vukovarska ul. 65A, 51000, Rijeka


Restoran Konoba Girica Rijeka cijene, slike hrane, meni, kontakt komentari
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala