Restoran Zona grill Rijeka cijene, slike hrane, meni, kontakt, komentari

# Restoran Zona grill Rijeka cijene, slike hrane, meni, kontakt, komentari

Kvarner

Rijeka

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Korisnici ističu: Zona Grill nudi ne loš roštilj u Rijeci. Nalazi se nedaleko od stadiona Kantrida uz more s lijepim pogledom na lučicu. Od jela ima standardno kao svi Restorani tog tipa. Osoblje je uslužno, brzo, dobre volje i hrana se ne čeka puno vremena. Moj neki izbor za preporučiti bi bio dimljena vješalica. Porcije su možda premalene u odnosu na cijenu i u usporedbi s nekim sličnim mjestima. Jedan od boljih roštilja u gradu. Simpatično osoblje. Cijene osrednje. Odlična hrana, miris pravog uglja i pristojne porcije.  Osoblje daje sve od sebe čak i kada doslovno pucaju po šavovima od gužve. Nedjeljom u vrijeme ručka svakako rezervirati stol ili biti spreman na to da mjesta jednostavno nema. Ovo mi je jedan od boljih roštilja u gradu. Meso je tako fino i ukusno da je teško riječima opisat. Odoblje je vrhunsko, brzo, dobre volje, hrana se ne čeka puno vremena. Cijene su više nego dobre. Pogled na lučicu i more odličan, umirujuća atmosfera i izvrsno mjesto za vrhunsko medo sa roštilja. 

Korisnici ističu: 

Adresa: Pulska ul. 3, 51000, Rijeka

 

Restoran Zona grill Rijeka cijene, slike hrane, meni, kontakt, komentari
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala