Restoran Konoba Ribica Rijeka cijene, slike hrane, meni, kontakt komentari

# Restoran Konoba Ribica Rijeka cijene, slike hrane, meni, kontakt komentari

Kvarner

Rijeka

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Komentari ističu: Još jedno mjesto za pojest dobru i frišku ribu u Rijeci. Ljubazno osoblje, neka dobra atmosfera mi se čini, prostor je lijepo ureden, cijene pristupačne, neka sredina. Pojeli smo za dvoje pola pola srdele i girice prilog blitva krumpir, kruh I sa kvartinom vina sve skupa 130 kuna i to je to za sada. Jako fina riba cijene priatojnw uredno čisto konobari ok preporuka tko voli ribu. Jako ukusnna hrana Personal strasno ljubazan i profesionalan Vlasnik pravi profwsionalac i ugostitelj. U 5 godina odlazaka tamo nikad problema, uvijek odlična hrana i super konobari. Odlična konoba, na super mjestu iznad stadiona na Kantridi, uvijek imaju svježu hranu pa je nedjeljom i u doba ručka velika gužva te je potrebno rezervirati stol barem jedan dan ranije, odlična riblja juha, riba i fenomenalni kolači.Vrlo ljubazni konobari i umjerene cijene.Adresa: Pulska ul. 30, 51000, Rijeka


Kontakt: 051 631 365 


Restoran Konoba Ribica Rijeka cijene, slike hrane, meni, kontakt komentari
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala