Zagreb 80's muzej

# Zagreb 80's muzej

Središnja Hrvatska

Zagreb

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Zagreb 80's muzej



Zagreb 80's muzej se nalazi na prvom katu stare zgrade u povijesnom dijelu grada. Muzej je rađen s namjerom da se prošlost doživi na novi način. Prostor muzeja je neka vrsta rekonstrukcije svakodnevnog života zagrebačke obitelji, urađene na poseban i posve jedinstven način koji presijeca prošlost i budućnost. Unutarnje uređenje prikazuje način života, baštinu, sjećanja i emocije.

Kada dođete u Muzej, osjećat ćete se kao kod kuće. Cilj je da gosti muzeja dožive interakciju i komunikaciju sa cjelokupnim postavom. Postav će goste povesti u desetljeće unazad, i pokazati današnjoj mladeži kako je bilo u vremenu netom prije njihovog rođenja, ili prvih spoznaja kojih se sjećaju.

Svi posjetitelji su pozvani da zakorače u originalne prostorije (dnevni boravak, kuhinju, spavaću i uredsku sobu). Atmosfera izloženih prostorija i originalnost rađena je s ciljem da se u što kraće vrijeme osjeti zlatno doba 80-ih godina.

ZAGREB 80-ih želi potaknuti i ohrabriti goste da dodiruju, osjećaju i komuniciraju s izložbom. Na taj način će gosti najbolje osjetiti trenutke, i doživjeti nostalgiju. Mlađe generacije neće osjetiti nostalgiju, ali će dobiti realan uvid u način života i zabave koji su imali njihovi stariji. Doživite prošlost velikih stvari na najbolji mogući način. Pogledajte razlike koje nas dijele u kratkom vremenskom periodu.

Izložba se prostire u 6 različitih prostorija. Svaka prostorija bogata je artefaktima.

Ideja i pristup su zaista originalni i oduševljavaju posjetitelje na jedan poseban način.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi




Zagreb 80's muzej
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala