07.08.2016. 09:28
Pokrenut forum
Poštovani korisnici,
Kao što vidite pokrenuli smo forum koji će biti samo jedan dio community zajednice rezerviraj.hr projekta, drugi će biti društvena mreža tipa Facebook na kojoj će se moći pisati dojmovi, članci, galerije, statusi i sve ostalo što ne ide na forum. Osim toga u planu je povezati vaše web stranice s community zajednicom tako da gosti mogu ostavljati komentare vezane uz vaš smještaj.
Uz forum od sada možete slati privatne poruke jedni drugima. Privatne poruke možete slati klikom na profil korisnike te klikom na 'Pošalji privatnu poruku korisniku'. Vaše poruke možete vidjeti klikom na iconu email-a u vrhu pored linka prijava.
Cilj foruma je pokretanje rasprava vazanih uz rezerviraj.hr, prijava problema, dijeljenje vaših savjeta ali i svih pokretanje svih tema vezano uz privatan smještaj, turizam. Dozvoljeno je raspravljati i o konkurentskim sajtovima i dijeljenje linkova
S vašim profilima ste ujedno registrirani na forumu i na budućoj društvenoj mreži. Pozivam vas da primijenite slike avatara.
 

Odgovori (3)
07.08.2016. 09:28
Vaše mišljenje o forumu?
01.12.2016. 14:17
Drago mi je da je na vašem portalu pokrenut  "forum" na kojem se mogu razmjenjivati mišljenja i iskustva. Oglašena sam na vašem portalu "besplatno" od 2015.g., međutim do sada mi nije došao niti jedan upit. Ne znam u čemu je "kvaka" upita????
11.12.2016. 20:50
Poštovana,
naš oglasnik je pokrenut prije godinu i pol dana i od tada posjeta konstantno raste, za prvu godinu smo poslali u prosjeku 2 upita po oglasu kojih je trenutno 815 a za sljedeću se nadamo da će ta brojka biti barem 5 puta veća s obzirom na to da smo u 10.mjesecu 2016 imali oko 6 puta veću posjetu nego u 10. mjesecu 2015. Dosta korisnika nisu dobili nijedan upit od nas do sada, na žalost za neka mjesta i oglase smo bolje rangirani za neka nismo uopće tako su neki korisnici dobili i 15 besplatnih upita ove godine a jedan dio njih nijedan upit.

S obzirom na to da znamo da broj upita trenutno nije taj koji bi zadovoljio naše korisnike naš oglasnik je besplatan i nijednom korisniku nije naplaćeno oglašavanje. 

S obzirom na to da su većina sličnih oglasnika koji su nama konkurencija na webu 10 a neki i 15 godina a tražilice rade tako da ne daju previše prilika novim stranicama već forsiraju stare stranice za bolje rezultate će trebati nekoliko godina kada ćemo sigurno biti jedan od posjećenijih oglasnika na našem tržištu s obzirom na velik trud koji smo uložili posljednjih godinu i pol dana.

Također treba napomenuti da korisnici koji aktivno koriste naše web stranice preko istih dobili u prosjeku preko 10 upita za prvu godinu.

Srdačan pozdrav 
Prijavi se ili registriraj za sudjelovanje u raspravi.