08.02.2017. 12:38
Upiti i rezervacije
Poštovani,
odmah na početku još jednom izražavam zadovoljstvo pristupanjem i ostvarenom suradnjom sa Vama, te cijelom timu Rezerviraj.hr izražavam riječi zahvale i zadovoljstva. Gdje god mogu o Vama širim pozitivne vibracije.
Prošle godine sam relativno kasno počeo suradnju sa Vama, sredinom kolovoza, te nisam imao velikih očekivanja u vidu upita ili rezervacija.
Od ove godine, u siječnju, preko vaših stranica sam dobio 3 upita. Od toga, ostvarena je jedna rezervacija sa uplatom akontacije, za naš smještaj.
Bolje nije moglo početi, te se nadamo da će se nastaviti ovakvim tempom :)
Sve u svemu za sada sam i više nego zadovoljan, a isto želim i Vama ostalim članovima foruma. O daljnjem tijeku događanja opet ću Vas izvjestiti, čisto tako da vidimo statistiku. Također, volio bih znati kako je stanje kod Vas ostalih. Zato i služi forum. Za forum jedna petica :)
LP

Odgovori (1)
09.02.2017. 00:52
Hvala vam na vašim pohvalama. Drago nam je da imate i prve rezultate s nama. Posljednjih godinu i pol dana radimo neprestano na razvoju oglasnika, web stranica i turističke društvene mreže koja je još u razvoju a s radom ćemo nastaviti i u budućnosti. Već sada radimo na novim stvarima, uskoro ćemo pustiti redizajn naslovnice i pokrenuti oglasnik na 12 međunarodnih domena, nakon toga imamo u planu i nove opcije za web stranice i projekte za sljedeće dvije godine unaprijed, no radimo koliko nam resursi dozvoljavaju.

Broj posjeta i korisnika je u stalnom rastu, na žalost Google funkcionira tako da stare stranice diže u nebo a novima ne daje previše prostora, a naša konkurencije je uglavnom starija od 10 neki od 15 godina pa nam proboj na tražilicama nije lak, no što budemo stariji to će i više gostiju dolaziti i preko našeg oglasnika.

Što se foruma tiče, u planu nam je da u ga budućnosti ugradimo u edit panel te da posljednje poruke budu vidljive vlasnicima apartmana prilikom uređivanja, s time bi se povećala aktivnost jer je sada dosta skriven a edit panel je dosta aktivan, no sigurno ćemo i na forumu poraditi u budućnosti. Za sada više služi kao mjesto za obavijestiti o novostima, no slažem se da bi bilo super ako bi se i drugi ukljućili u raspravu.
Prijavi se ili registriraj za sudjelovanje u raspravi.