17.01.2017. 10:25
Nadogradnja 9
Poštovani korisnici,
Nastavljamo s nadogradnjom vaših web stranica u sustavu rezerviraj.hr
Promijene koje smo napravili se odnose na bolje upravljanje cjenikom te stranicama opremljenostilokacija i kontakt te nadogradnja predloška 4.

Sve promijene možete testirati nakon prijave na linku http://www.rezerviraj.hr/login.php s vašim emailom i lozinkom te klikom na 'Uredi sajt/oglas'.

1. Mogućnost brisanja i dodavanja cjenika.

Za razliku od dosadašnjih 5 fiksnih polja cjenika, sada možete sami brisati i dodavati neograničen broj perioda cjenika. Ova opcija se nalazi u edit panelu klikom na 'Apartmani / Cijene / Kalendar'.
 

2. Upis napomene ispod cjenika.

Odmah ispod perioda cijena klikom na link 'Upiši napomenu vezanu uz cjenik' od sada možete dodati napomene koje će biti ispisane ispod cjenika. Primjer možete vidjeti na linku http://predlozak-5.rezerviraj.hr/apartmani.php (obratiti pažnju na tekst ' Napomena: Za boravak dulji od 14 dan...'.


3. Dodavanje i brisanje opremljenosti

Polja opremljenosti na vašoj web stranici više nisu fiksna. Npr ako imate apartman u Zagrebu, od sada možete obrisati polje 'Pogled na more' ili dodati polje po vašem izboru.
 

4. Pisanje po stranici Lokacija

Od sada možete pisati po stranici Lokacija. Ovu opciju možete isprobati klikom na link 'Opće informacije – Lokacija'
Primjer možete vidjeti na linku http://predlozak-20.rezerviraj.hr/lokacija.php
(Obratiti pažnju na dio 'Kako do nas' te ikone automobila i aviona – za ovakav efekt je potrebno koristiti tablice i umetanje fotografija. Besplatne ikone možete pronaći na servisima kao što su iconfinder.com, flaticon.com a besplatne fotografije bez autorskih prava na pixabay.com, za dohvat adrese slike koristite desni klik na sliku i 'kopiraj adresu (lokaciju) slike' nakon čega url slike možete zalijepiti u naš editor nakon klika na ikonu za dodavanje slika. Ako želite podignuti svoje slike molimo da koristite neki od besplatnih servisa za upload fotografija ).
 

5. Pisanje po stranici Kontakt

Od sada možete pisati po stranici Kontakt. Ovu opciju možete isprobati klikom na link 'Dodatci za web – Kontakt'
Primjer možete vidjeti na linku http://predlozak-20.rezerviraj.hr/upit.php ispod kontakt forme.
 

6. Dizajnerske promjene na predlošku  4.

Na predložak 4 smo ugradili tabove radi lakše navigacije kroz stranicu i poboljšanja preglednosti.Izmijene možete vidjeti na linku http://predlozak-4.rezerviraj.hr/
 
Napomena:  Kao primjere smo naveli linkove s predloška  5 i 20 ali promjene se odnose na sve aktivne dizajne. Zbog manjeg interesa odlučili smo iz naše ponude ukloniti predloške 3,7,8,9,10,12 kako bismo se mogli kvalitetnije posvetiti nadogradnji ostalih 15 dizajna u ovoj i budućim nadogradnjama. Korisnici koji su koristili navedene dizajne su prebačeni na dizajn 20 a mogu po izboru aktivirati  bilo koji od 15 aktivnih dizajna u edit panelu.
 
Za sva pitanja stojimo na raspolaganju.
 
Srdačan pozdrav
Rezerviraj.hr

Odgovori (0)
Prijavi se ili registriraj za sudjelovanje u raspravi.