Crkva Sv. Terezije od Djeteta Isusa Zagreb

# Crkva Sv. Terezije od Djeteta Isusa Zagreb

Središnja Hrvatska

Zagreb

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Crkva Sv. Terezije od Djeteta Isusa Zagreb



Ovu zajednicu od samih početaka prati borba sa skučenim prostorom, da bi napokon 1998. godine došlo do izgradnje novog samostana. U novi samostan sestre useljavaju 20. listopada 1999. godine, a 4. veljače 2000. godine blagoslovio ga je zagrebački nadbiskup monsinjor Josip Bozanić.

Danas se u samostanu događaju mnogi susreti pa možemo izdvojiti duhovne obnove za mlade, žene, članove zajednica Krvi Kristove i druge crkvene pokrete i zajednice te susreti sestara Regije Zagreb.

Sestre danas apostolski djeluju na mnogim područjima. Rade u visokoškolskim ustanovama i crkvenim institucijama, predaju vjeronauk u školama, održavaju župnu katehezu, uređuju sakralni prostor, animiraju liturgijska slavlja, vode župne zborove, rade u bolnici, animiraju susrete zajednice Krvi Kristove, vode duhovne obnove za razne profile i uzraste, omogućavaju smještaj studentica.

U samostanu se nalazi kapelica posvećena Predragocjenoj Krvi Kristovoj.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi




Crkva Sv. Terezije od Djeteta Isusa Zagreb
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala