Crkva Svetog Lorenza Lovrečica

# Crkva Svetog Lorenza Lovrečica

Istra

Umag

Pošalji svoj sadržaj

Komentiraj ili Nadogradi ovaj zapis, napiši novi. Registracija nije neophodna

Crkva svetog Lovre – Lorenza – u Lovrečici



U crkvi Sv. Lovre nalaze se orgulje iz 1733. godine, koje su djelo majstora Gaetana Amigiazzija, sa dojmljivim kipovima svetaca i lijepom krstionicom iz 1712. godine. Crkva ima zvonik visine 25 metara, koji je odvojen od same crkve, a izgrađen je 1893. godine.

Osim što možete razgledati crkvu i orgulje koje smo spomenuli, svakako se potrudite doći u Lovrečicu za vrijeme Pučke fešte svetog Lovre.

Pučka fešta Sv. Lovre obilježava se 10. kolovoza, a svi sudionici mogu uživati u bogatoj turističkoj i gastronomskoj ponudi.

Obilježavanje zaštitnika mjesta događaj je kojem trebate prisustvovati. Prigodno slavlje i gastronomska ponuda obogaćena je nastupom puhačkog orkestra, lokalnih klapa, zbora, glazbenih sastava, udruge ''Gaia'', 11. koncert klasične glazbe u crkvi, natjecanjem u ribolovu, turnirom u kartama, odbojci i nogometu. Još je tu zaista mnogo sadržaja i aktivnosti kojima možete svjedočiti i gdje možete provesti dan.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi




Crkva Svetog Lorenza Lovrečica
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Nadogradi ovaj zapis

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala